Viva Credit с награда за  „Иновативна кампания за работодателска марка“ от шестото издание на b2b Media Awards
07.03.2020

Viva Credit спечели трето място в категория „Иновативна кампания за работодателска марка“ в b2b Media Awards 2020. Вътрешната кампания за откриване и насърчаване на таланти Viva Stars заслужено впечатли журито на конкурса, в който в различни категории призове взеха компании като ОББ, ДЗИ, УниКредит Булбанк, Първа инвестиционна банка, Пощенска банка, TBI Bank, А1, Теленор, Кауфланд България, Лидл България, Фантастико, bTV и много други водещи на българския пазар фирми.

Като част от наложената политика и култура на отговорна компания, която се стреми да предоставя възможности за развитие, разширяване на знанията и уменията, разгръщане на потенциала и изява на всички колеги, Viva Credit успешно имплементира иновативна вътрешна кампания за управление на таланти – Viva Stars. Създадената платформа оценява и стимулира инициативността, будността и креативността на всички служители. Кампанията служи допълнтелно и за идентифициране на ключови таланти в различни области и тяхното допълнително развитие в рамките на Viva Credit. Целта ѝ е да стимулира колегите да мислят извън рамките на своята конкретна работа и задачи, да предизвикат себе си и да споделят и развиват идеите си. От създаването на Viva Stars досега са реализирани десетки успешни проекта, които вече са неделима част от процесите в компанията – от инициативи в полза на служителите през подобряване на клиентското преживяване до разработването на нови продукти и оптимизация на процеси.

Марина Михайлова, маркетинг мениджър на Viva Credit, и Ценка Моянова, мениджър “Човешки ресурси“ на Viva Credit, на церемонията по награждаване

За поредна година конкурсът b2b Media Awards отличава доказано най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално-отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати. Традиционно журито дава своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

Management Financial Group