Viva Credit спечели първо място на Годишните награди на b2b Media 2021
19.07.2021

Проектът, който донесе отличието в категория „Иновативна кампания за работодателска марка“ е вътрешната инициатива Viva Stars.

Viva Stars е проект на Viva Credit, който има за цел да мотивира колеги от различни отдели и звена в компанията да мислят извън своята конкретна длъжност и задачи. Да предизвикват себе си, като споделят иновативни идеи за развитие и ангажираност.

„Viva Stars е проект, който вече е част от нашето ДНК. Защото и той като нас непрестанно се развива, подобрява и усъвършенства. А тази трансформация е възможна само благодарение на отдадеността и работата на колегите, които откриват себе си във Viva Stars. Спечелването на тази награда доказва, че когато правиш нещо с любов и ентусиазъм, признанията не закъсняват.“, споделя Радостина Асенова, ръководител отдел „Човешки ресурси“ във Viva Credit.

Под знака на сериозна конкуренция премина тазгодишното издание на наградите, в което участие взеха едни от най-големите компании в сферата на финансите, търговията и телекомуникациите.

Невена Илиева, експерт „Човешки ресурси“ във Viva Credit, на церемонията по награждаване

Конкурсът на b2b Media се стреми да насърчава иновациите и социално-отговорната дейност на българските компании и да фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса.

Management Financial Group