Viva Credit е сред 100-те най-добри работодатели в България
21.06.2021

Viva Credit е отличена в класацията на Career Show Index 2021 за 100-те най-добри работодатели в България. Ежегодната класация събира резултатите на работодатели на база отличията и представянето им в различни бизнес формати през последните 3 години.

Компанията е отличена заради добрите практики и подобряване условията на труд в рамките на дружеството. Успешното развиване и прилагане на стратегии в посока работодателска марка и  умелото и ефективно адаптиране към динамичните процеси случващи се в сферата на човешките ресурси.

Career Show е организация, която подпомага работодатели в откриването на най-подходящите служители и на кандидатите за работа да намерят мечтаната позиция. Припозната от тях мисия, която реализират посредством различни кариерни събития и престижни отличия.

Получените през годините награди и отличия за активната работа по изграждане на Viva Credit като желан и предпочитан работодател са поредно доказателство, че избраната посока е правилната.

Компанията се стреми да реализира иновативни проекти и кампании, които да поддържат сплотеността, ентусиазма и личните качества на колегите.

Management Financial Group