Smart IT се присъедини към инициативата IT Beards
11.11.2020

Колегите ни от Smart IT се присъединиха като партньор на една смислена и важна инициатива, в която мъжете от IT сектора могат да помогнат на благотворителна кауза, като спрат да се бръснат за месец. IT Beards е вдъхновена от No Shave November – движение, което подпомага борбата срещу рака на простатата и провокира диалог за мъжкото здраве. Кампанията IT Beards цели да събере дарения към фондация “Победи рака“ (Cancercare.bg).

Как да се включите?

Всеки мъж от IT сектора може да се включи, като снима брадата или мустака си и сподели снимката в специалната онлайн платформа.  За всяка брада ще се гласува от посетителите на сайта, като гласуването се извършва чрез закупуването на точки, а събраните средства се даряват по сметката на фондацията.

  • Участниците, които искат да се включат в състезанието избират между две категории: Fresh Start и Already Stylish (в зависимост дали стартират брадата си сега или вече я имат). Качването на снимки (селфита) се извършва в началото на всяка седмица, за да се следи прогреса. Участниците ще получават ежеседмични известия, които ще им напомнят да качат нова снимка.
  • Дарителите могат да подкрепят своите приятели, колеги или близки в състезанието, гласувайки за любимата си брада. Това става чрез закупуване на точки на различни цени, средствата от които се превеждат автоматично на Фондацията. В течение на кампанията ще се провеждат и малки дигитални игри така, че всеки може да получи и бонус точки в профила си, с които да гласува.

Каузата

Тази година IT Beards подкрепя фондация „Победи рака“. Фондацията предоставя информация за окологични заболявания, съгласувана с водещи специалисти в страната и оказва подкрепа на пациенти и техните семейства чрез организиране на събития, в които се обсъждат не само важните въпроси за заболяването, но и как се преминава по пътя на пациента.

Събраните средства ще бъдат използвани за кампания за профилактични прегледи за рак на простатата в големите градове на страната през 2021 година.

Включете се чрез:

– Регистрация на сайта като участник или дарител

– Споделяне в социалните мрежи на кампанията от сайта на IT Beards или през Facebook страницата на инициативата.

Нека обединим ИТ сектора за тази кауза и така да дадем добър пример за сътрудничество, благотворителност и общност.

Присъединете се към IT Beards днес.

Management Financial Group