Дигиталната платформа за застраховане Boleron е поредната високотехнологична инвестиция на MFG
01.02.2021

Да се застраховам или не? Много хора все още свързват застраховането с дълго чакане, много документи и трудно разбираеми условия. С появата си на българския пазар Boleron вече уверено променя тенденциите в застрахователната индустрия и така влезе в полезрението на компанията ни за ангелски инвестиции MFG Invest, която вече е един от инвеститорите в компанията.

Boleron е дигитална платформа, специално създадена за закупуване и управление на застрахователни продукти през мобилни устройства от крайни потребители. Екипът на компанията се гордее с международен професионален опит в застраховането, банкирането, киберсигурността и разработването на високотехнологичен софтуер. Застраховането вече може да бъде изцяло онлайн, бързо и удобно. Без ходене до офиси и попълване на документи на място. Интуитивно и ясно управление изцяло през телефона. Без значение къде се намирате, подписвате, подновявате и удължавате направените от вас застраховки в реално време, а на посочен от вас имейл адрес получавате необходимите документи 24/7. Само с няколко клика можете да сключите гражданска отговорност, автокаско, застраховка при пътуване в чужбина, застраховка на имущество, планинска и здравна застраховка, като това са само част от възможностите, от които може да се възползвате за да осигурите защита на себе си и имуществото си.

Именно застраховането е нашата лична отговорност към нас самите, нашите близки и собствеността ни. То ни дава нужната сигурност да последваме и най-смелите си мечти. Именно за да насочи общественото внимание към нуждата да поемаме отговорност, когато се отдаваме на любимите си занимания, Boleron стартира кампания, в която ще дари пълната сума по сключените до края на март 2021 г. планински застраховки и застраховки екстремни спортове на Планинската спасителна служба. Можете да изтеглите приложението от App Store или Google Play Store.

Планинската спасителна служба (ПСС) е специализирана организация част от състава на Българския червен кръст (БЧК). Тя е единствената в България, която се занимава с планинско спасяване. В нейните редици има 520 действащи планински спасители, разпределени в 32 спасителни отряда във всички по-големи планински селища.

Management Financial Group