Iuvo са сред 50-те най-добри работодатели според класацията Career Show Index 2020
27.05.2020

P2P лендинг платформата, част от портфолиото на MFG, iuvo е отличена като един от 50-те най-добри работодатели в България според класацията Career Show Index 2020. Индексът отчита резултатите на работодателите на база представянето им в най-престижните бизнес награди в България и сертификатите, връчени им през последните три години. Припомняме ви, че в началото на годината iuvo спечелиха приза Компания на годината в сектор финанси на Forbes Business Awards 2020, изпреварвайки Обединена българска банка и Paysafe Group. След връчването на наградите сп. Forbes България публикуваха и специално интервю с Ивайло Иванов, CEO на iuvo, което можете да прочетете тук.
„Добрите практики, стратегии и политики, които демонстрира iuvo, нареждат компанията сред едни от най-силните работодателски марки в България,” коментира класацията Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Заслужен успех, колеги!

В класацията Career Show Index 2020 са събрани отличията на победителите в Career Show Awards 2019, Работодател на годината на Кариера в България 2018, Top Employer Institute, Наградите на Българска асоциация за управление на хора 2019, Forbes business awards 2020 и Company of the year 2018.

Management Financial Group