Easy Credit


Историята на Easy Credit започва през 2005 г. в гр. Видин, където отваря врати първият офис на компанията. Повече от десетилетие мисията на компанията за предоставяне на отговорно и прозрачно, бързо и достъпно кредитиране остава непроменена. В основата на успеха на Easy Credit стоят етични ценности, висок морал и отговорност към клиента, които повече от 3500 служители и кредитни консултанти подкрепят.

Моделът на работа на небанковата финансова институция следва принципа на домашно кредитиране при заеми от 200 до 5000 лв., при двуседмично или месечни вноски. Добре организираната структура от кредитни консултанти има грижата да предоставя достъпно и навременно финансиране за повече от 500 000 клиенти в цялата страна. Силното конкурентно предимство на компанията се състои именно във възможността да обслужва клиентите си бързо и персонално, като желаният размер на заем се доставя дома на клиента в рамките на 24 часа от заявяването.

Easy Credit днес е най-известният бранд за потребителски кредити в България с разпознаваемост на национално ниво над 90%.

Основни факти:

Основаване: 
2005

Вид: 
Публична компания

Централен офис: 
София, бул. „Джавахарлал Неру“ 28, офис 40-46

Уеб сайт: 
https://easycredit.bg 

Индустрия: 
Домашно кредитиране

Размер на компанията:
4156 служители и кредитни консултанти

Локации:
190 офиса в цялата страна

Management Financial Group