Агенция за контрол на просрочени задължения


Агенция за контрол на просрочени задължения (АКПЗ) бива придобита от Management Financial Group през 2016 година. Дружеството извършва дейност в областта на изкупуването и управлението на портфейли с просрочени задължения. Компанията е регистрирана в БНБ като небанкова финансова институция.
През последните години АКПЗ се утвърди като надежден партньор на финансови институции, ютилити компании и други юридически лица, като предлага качество, бързина и адекватни решения в процеса по изкупуване и събиране на вземания. Добрите практики за комуникация на АКПЗ печелят уважението на клиентите, с които компанията общува всеки ден. Високият етичен стандарт, който всеки служител на АКПЗ спазва и прилага в ежедневните си работа при обслужване на клиенти, поставя компанията сред най-добре опериращите в колекторския бизнес дружества.

Компанията развива основната си дейност в България, а през месец септември 2018 г. отвори и първия си офис извън пределите на страната – в Румъния. Основната дейност и мисия на румънското дружество е да развива възможностите за един по-достъпен пазар в сферата на събиране на вземания в страната, като приложи всички утвърдени в България добри практики и ги адаптира към особеностите на местния пазар. Това е само първата крачка в изграждането на стабилна мрежа от офиси на компанията на територията на цяла Европа.

Централен офис:
София, ул. „Панайот Волов“ 29, ет. 3

Уеб сайт:
Bulgaria: https://www.debtagency.bg/

Индустрия:
Debt collection

Служители:
65 служители

Придобиване:
2016

Вид:
Публична компания

Последни новини

Management Financial Group