MFG е място, където някои от най-отдадените и устремени към успех хора работят заедно за промяна към по-добро бъдеще на финансовата индустрия.

MFG е група от компании, където талантливите хора с кураж и идеи са свободни да ги представят и да работят по тях. След развиването на успешни бизнес модели в България се гордеем с международна експанзия в Централна и Източна Европа.

Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia

Кариерна секция

Ние в MFG сме водени от любопитство и непрестранния стремеж към нови знания. Поемаме рискове, разчитайки на потенциала на всеки един от нас. Когато усетим нужда от промяна, поемаме дълбоко дъх и се впускаме към непознатото. Можем и го правим, защото сме винаги заедно. Представляваме група от международни компании, обединени от обща мисия. Работим заедно, преодолявайки граници, за да предоставим най-добрите услуги на клиентите ни във всяка точка на света.

Искаме и променяме света на финансовите услуги. Имаме ясна посока и знаем накъде вървим като група и как ще стигнем до там. Целите ни са предизвикателни и това ги прави интересни. В MFG всеки служител може и стимулираме да бъде себе си. Ние не само ценим разнообразието, а го търсим и стимулираме. Изграждаме колективи с различни гледни точки и перспективи и това ни помага да намираме винаги креативни решения за бизнеса. В MFG ще срещнете разнообразни бизнес линии, работни позиции и локации. Ще се запознаете с отлични и талантливи специалисти и ще усетите разликата в това да развиваме и променяме финансовата индустрия днес и заедно с нас.

Как да намеря изискванията за определена работна позиция?

За да откриете изискванията за която и да е работна позиция, ви съветваме да потърсите позицията, от която се интересувате, и да разгледате описанието на изискванията и компетенциите, прилежащи към нея.

Задължително ли е да имам добро ниво на английски език, за да работя в MFG?

Английският език е официалният език за комуникация с компаниите, част от група на MFG, извън пределите на България. Разбира се, задължително условие е да ползвате свободно писмено и говоримо езика на държавата, в която е работната ви позиция.

Нужно ли е да притежавам задължителни сертификати, за да работя в MFG?

В зависимост от работната позиция са задължителни финансови, технически или бизнес сертификати. Когато кандидатствате за определена позиция, ние разглеждаме всички компоненти при взимане на решение за покана за работа при нас, в т.ч придобити квалификации и сертификати, както и вашия опит, образование, представяне по време на интервю за работа.

Предлагате ли съдействие при релокация?

Ако специалист по подбор се свърже с вас във връзка с работна позиция, то моля да информирате специалиста за конкретните си изисквания за релокация. Ако конкретната позиция не предполага международна или вътрешна релокация, специалистът по подбор може да ви съдейства с други подобни позиции.

Прилагат ли се проверки на стажа на служителите преди започване на работа в MFG?

Да, на всички новопостъпили служители в MFG се извършва проверка на предишен опит. Стандартната проверка включва удостоверение на предишен трудов стаж, образование и съдимост.

Каква е процедурата за преместване на друга работна позиция за хора от MFG?

Процедурата по преместване на нова работна позиция е същата, както за всички останали кандидати.

Ще имам ли възможност за обучения и развиване на уменията ми след като бъда нает на работа в MFG?

Абсолютно. Продължаващото обучение във формална и неформална форма е ключов компонент за кариерното развитие на служителите на MFG. Подкрепяме разнообразното кариерно развитие по различни начини, в т.ч с талантски програми на групово и локално ниво.

Management Financial Group