MFG е място, където някои от най-отдадените и устремени към успех хора работят заедно за промяна към по-добро бъдеще на финансовата индустрия.

MFG е група от компании, където талантливите хора с кураж и идеи са свободни да ги представят и да работят по тях. След развиването на успешни бизнес модели в България се гордеем с международна експанзия в Централна и Източна Европа.

Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia
Пълен работен ден
Sofia

Кариерна секция

Ние в MFG сме водени от любопитство и непрестранния стремеж към нови знания. Поемаме рискове, разчитайки на потенциала на всеки един от нас. Когато усетим нужда от промяна, поемаме дълбоко дъх и се впускаме към непознатото. Можем и го правим, защото сме винаги заедно. Представляваме група от международни компании, обединени от обща мисия. Работим заедно, преодолявайки граници, за да предоставим най-добрите услуги на клиентите ни във всяка точка на света.

Искаме и променяме света на финансовите услуги. Имаме ясна посока и знаем накъде вървим като група и как ще стигнем до там. Целите ни са предизвикателни и това ги прави интересни. В MFG всеки служител може и стимулираме да бъде себе си. Ние не само ценим разнообразието, а го търсим и стимулираме. Изграждаме колективи с различни гледни точки и перспективи и това ни помага да намираме винаги креативни решения за бизнеса. В MFG ще срещнете разнообразни бизнес линии, работни позиции и локации. Ще се запознаете с отлични и талантливи специалисти и ще усетите разликата в това да развиваме и променяме финансовата индустрия днес и заедно с нас.

Как да намеря изискванията за определена работна позиция?

За да откриете изискванията за която и да е работна позиция, ви съветваме да потърсите позицията, от която се интересувате, и да разгледате описанието на изискванията и компетенциите, прилежащи към нея.

Задължително ли е да имам добро ниво на английски език, за да работя в MFG?

Английският език е официалният език за комуникация с компаниите, част от група на MFG, извън пределите на България. Разбира се, задължително условие е да ползвате свободно писмено и говоримо езика на държавата, в която е работната ви позиция.

Нужно ли е да притежавам задължителни сертификати, за да работя в MFG?

В зависимост от работната позиция са задължителни финансови, технически или бизнес сертификати. Когато кандидатствате за определена позиция, ние разглеждаме всички компоненти при взимане на решение за покана за работа при нас, в т.ч придобити квалификации и сертификати, както и вашия опит, образование, представяне по време на интервю за работа.

Предлагате ли съдействие при релокация?

Ако специалист по подбор се свърже с вас във връзка с работна позиция, то моля да информирате специалиста за конкретните си изисквания за релокация. Ако конкретната позиция не предполага международна или вътрешна релокация, специалистът по подбор може да ви съдейства с други подобни позиции.

Прилагат ли се проверки на стажа на служителите преди започване на работа в MFG?

Да, на всички новопостъпили служители в MFG се извършва проверка на предишен опит. Стандартната проверка включва удостоверение на предишен трудов стаж, образование и съдимост.

Каква е процедурата за преместване на друга работна позиция за хора от MFG?

Процедурата по преместване на нова работна позиция е същата, както за всички останали кандидати.

Ще имам ли възможност за обучения и развиване на уменията ми след като бъда нает на работа в MFG?

Абсолютно. Продължаващото обучение във формална и неформална форма е ключов компонент за кариерното развитие на служителите на MFG. Подкрепяме разнообразното кариерно развитие по различни начини, в т.ч с талантски програми на групово и локално ниво.

Management Financial Group