„Стана ли първо число“ e абсолютният хит от новата реклама на Бяла Карта
26.01.2021

Хитовата фраза „Стана ли първо число“, която набира все по-голяма популярност само няколко седмици след първото ѝ произнасяне в ефир, е част от новата комуникационна платформа на Бяла Карта „Превърни КОГА в СЕГА“.

Забавното видео е вдъхновено от потребителските нагласи, че в седмицата преди заплата се появяват непредвидени разходи и желание за нови придобивки.

Първото от две видеа разказва историята на Боби и неговото желание да се забавлява шумно, да има последен модел PlayStation или просто да сърфира в интернет. Партньор в актьорската игра и с главна роля е верният приятел на Боби – Джак Ръсел териерът Джаки. Също като Боби, Джаки реагира емоционално на невъзможността да се радва на нови придобивки в седмицата преди заплата. Свежата комуникационна линия цели да позиционира Бяла Карта като достъпен финансов инструмент, с който имаш пари винаги, когато ти потрябват, без да чакаш определения ден за заплата.

Забавната история е дело на рекламна агенция All Channels Communication Group, която ще бъде партньор на Бяла Карта в следващите две години.

Management Financial Group