AXI Card Румъния даде старт на новата си хумористична рекламна кампания
09.03.2021

Екипът на AXI Card, успешният бранд, зад който стои Access Finance, стартира новата си рекламна кампания в партньорство с една от най-реномираните маркетинг и криейтив агенции в Румъния MullenLowe.

Сюжетът на рекламата е вдъхновен от популярният през годините американски ситком „Женени с деца“, който представя едно обикновено семейство, което често се сблъсква с непредвидени разходи и липса на достатъчно средства. Типичното румънско семейство Бънди-Нкард, обаче, за разлика от американските си предшественици, има съюзник в лицето на AXI Card, на когато да се довери в моментите на непредвидени разходи.

От въвеждането си на румънския пазар преди 4 години, AXI Card има повече от 25 000 активни картодържатели, които се обслужват от сплотения екип от 81 колеги. Картата е позната и на пазарите в България, Полша и Испания. Поредното доказателство за приложените на практика успешни модели на постоянно еволюиращата финтех екосистема на Management Financial Group.

Иновативният продукт, предоставящ на своите клиенти лесен достъп до лични заеми, е все по-предпочитаното решение от потребителите в моментите, когато имат нужда от допълнително финансиране и подкрепа.

„Всяка година все повече румънци предпочитат плащането с карта като начин за покриване на ежедневните разходи или покупки. В отговор на техните нужди ние им предоставихме гъвкав продукт, лесен за достъп и ползване, решение за всички непредвидени разходи, които могат да се появят пред тях. Но нашият конкурентен пазар следва подобен модел на комуникация и в кампаниите. И така ние се стремим да се разграничим от нашите конкуренти с подход, който се фокусира върху клиента, точно като нашия бизнес, а екипът на MullenLowe предложи най-доброто решение“, сподели Петя Димитрова, бранд мениджър в MFG, част от който е Access Finance.

 

Management Financial Group