Изи Асет Мениджмънт е в топ класациите  Employer of Choice и Graduate Survey
27.05.2020

За поредна година Изи Асет Мениджмънт попада като предпочитан работодател в престижните класации Employer of Choice и Graduate Survey. Топ  100 на най-желаните компании сред работещите хора в България и сред студентите се определят на базата на мащабни проучвания с подробни анкети от над 50 въпроса.

Най-високо оценените преимущества от работещите хора през 2020-та година – според класацията Employer of Choice, са:

  • Добрата репутация сред клиентите
  • Силният и известен бранд
  • Предлаганите висококачествени услуги и продукти
  • Финансовата стабилност
  • Възможността за професионално обучение и възможностите за развитие

Все критерии, с които Изи Асет Мениджмънт може да се гордее!

Според Graduate Survey тази година студентите търсят сигурност в добре познати брандове и популярни сред клиентите фирми.

В топ 5 причини за избор на предпочитан работодател са възможностите за развитие, обучение и растеж в компанията, както и предлагането на професионално обучение и възможността за работа по разнообразни задачи.

Мнението на студентите тази година е повлияно и от реакциите на компаниите към кризата, предизвикана от пандемията от COVID-19. Припомняме, че компаниите в холдинга бяха сред първите в бранша, които реагираха с мерки за защита и подпомагане и на нашите колеги, и на нашите клиенти.

Проучването сред студентите измерва и по какви канали те добиват информация за даден работодател, като данните показват, че трите основни канала за формиране на мнението за желан бъдещ работодател са социалните мрежи, препоръката от човек – близки, приятели, състуденти или служители на компанията, и представянето на компанията в корпоративен сайт и реклами.

Две напълно заслужени отличия!

Проучването Employer of Choice се провежда за втора поредна година по международно призната методология на Modern Management Consulting, UK. Обхваща територията на цяла България и е попълненo от 8092 служители, среден и висш мениджмънт от всички индустрии.
Проучването Graduate Survey e проведено в България в периода февруари–май 2020 и се организира за четвърта поредна година.

Management Financial Group