Дарение в размер на 5669 лв. направи Boleron към Планинската спасителна служба
05.04.2021

Александра Жекова и Иван Панкев се включиха в инициативата на Boleron в подкрепа на Планинската спасителна служба 

Boleron изпълни поетия си ангажимент към общността, като дари пълните суми от всички сключени планински застраховки в периода 1 февруари-31 март 2021 г. на Планинската спасителна служба. Сумата в размер на 5669 лв. ще подпомогне работата на спасителите от ППС, за да продължават да осигуряват защита на туристите в планината.

Припознали инициативата като своя, най-добрата ни сноуборд състезателка  Александра Жекова и фотографът авантюрист Иван Панкев споделиха в периода на кампанията интересни истории за своите преживявания в планината и колко важно е да се застраховаме, преди да решим да покоряваме нови върхове. Иван си припомни вълнуващата си история за изкачването до връх Казбек и опасностите, които са преживели той и екипът му. А Александра сподели колко важна е за нея застраховката, когато практикува любимите си екстремни спортове

Подетата от Boleron инициатива имаше за цел да насочи вниманието към отговорността, която всеки един от нас трябва да поеме тръгвайки към планината. Отговорност, която с иновативните решения на Boleron, е в нашите собствени ръце. Сключването на застраховка може да се направи с лекота, само с няколко клика от мобилно устройство, 24/7. А полицата да бъде винаги достъпна в нашия телефон, без значение къде се намираме.

Boleron e първата българска застрахователна платформа, която предлага закупуване и управление на застрахователни продукти през мобилно приложение и уебсайт от крайни потребители. Мобилното приложение е налично за сваляне от  Google Play Store и App Store. Кратко представяне на мобилното приложение и неговите функционалности може да видите в това видео. Вижте застрахователните решения на Boleron, достъпни на сайта и мобилното приложение , когато пътувате в чужбина или предварително помислите за здравето си и направите застраховка Лечение без граници.

Management Financial Group